Quizmästare i Borås? Bevisa det hos oss!

Craft Beer

Á la carte

I Bowlers Bar hittar ni vår meny. Här kan ni äta allt från ost & chark till en ordentlig köttbit eller varför inte våra härliga surdegspizzor eller en fräsch sallad.

Drinkbar

Cocktails, vin, gin & tonic, bubbel eller öl? Vi har även ett stort utbud av flera sorters champagne, olika sorters gin och Craft drinkar. Kom ner och kolla våra dryckesmenyer. Det finns en dryck för alla!


Quiz i Borås

Varje tisdag kl. 19 kör vi quiz hos Bowlers i Borås! Låt oss testa era kunskaper i allt och inget med 20 spännande frågor. Förbered er på en kväll fylld med mycket skratt, god mat och dryck, och härliga människor.

Våra quizkvällar är perfekta för alla – oavsett om du är en frågesportsexpert eller bara vill ha en rolig kväll ute. Vi erbjuder en varierad och underhållande frågesport med frågor om allt från allmänbildning, sport och musik till film, historia och aktuella händelser. Det finns något för alla, och varje lagmedlem kan bidra med sina specialkunskaper.

Under quizkvällen kan du njuta av vår omfattande meny, som erbjuder ett brett urval av rätter. Från saftiga hamburgare och krispiga nachos till fräscha sallader och läckra snacks – vi har något för alla smaker. Vår bar är välfylld med både lokala och internationella ölsorter, viner och cocktails, så det är enkelt att hitta något som passar just din smak.

Våra quizkvällar leds av en erfaren och karismatisk quizmaster som håller stämningen uppe och ser till att alla har en fantastisk tid. Det är inte bara frågorna som gör kvällen speciell – det är också en chans att umgås, skratta och ha kul med vänner och familj.

Oavsett om ni är ute med arbetskamraterna för en teambuilding-aktivitet, firar en födelsedag eller bara vill ha en rolig kväll ute med vännerna, är våra quizkvällar det perfekta valet. De erbjuder en kombination av utmaning och nöje som gör att alla kan ha roligt.

Glöm inte att boka ert bord i tid för att säkra er plats. Vi ser fram emot att välkomna er till våra quizkvällar på Bowlers i Borås. Varmt välkomna!