BARNKALAS PÅ BOWLERS

Fixa drömkalaset med bowling där allt är fixat och klart.

På Bowlers erbjuder vi ett prisvärt barnkalas med aktivitet gäldje och lek. I paketet ingår bowling/karaoke, mat, godis och dryck!


På söndagar kl 12:00 – 15:00 kör vi Borås roligaste barnkalas för 175kr/person inkl. 1 tim bowling eller 1 tim karaoke, tacobuffé, godipåse och en mellan läsk. Detta är även perfekt för familjen, föreningen eller kompisgänget!

Kontakta oss på boka@bowlers.se om du har några frågor eller vill boka direkt med oss.

barnkalas borås


Fira ditt barnkalas hos Bowlers i Borås!

Gör ditt barns födelsedag oförglömlig genom att fira det hos Bowlers i Borås! Vi erbjuder spännande och roliga barnkalas varje söndag kl. 12:00 – 15:00 för bara 175 kr per person. Detta pris inkluderar en timmes bowling eller karaoke, en tacobuffé, godispåse och en mellanläsk – ett paket som garanterat kommer att göra alla barn glada och nöjda.

Våra barnkalas är inte bara en hit bland barnen utan även perfekta för familjer, föreningar och kompisgäng. Vår bowlinghall erbjuder en färgglad och barnvänlig miljö där barnen kan njuta av ett roligt och aktivt kalas. För de som älskar att sjunga, är en timmes karaoke en fantastisk möjlighet att släppa loss och ha kul tillsammans.

Tacobuffén är alltid en favorit bland barnen, med ett urval av läckra ingredienser som gör det enkelt för alla att skapa sin perfekta taco. Efter maten kan barnen njuta av en godispåse och en mellanläsk, vilket gör kalaset komplett.

Vi tar hand om allt från början till slut, så att du som förälder kan slappna av och njuta av dagen. Vårt engagerade team ser till att varje barn känner sig speciellt och att kalaset flyter på smidigt och problemfritt.

För att boka ditt barnkalas hos Bowlers i Borås, kontakta oss via telefon eller e-post. Vi rekommenderar att boka i god tid för att säkerställa att ditt datum är tillgängligt.

Gör ditt barns födelsedag till en dag att minnas hos Bowlers – där glädje, skratt och fantastiska minnen skapas. Vi ser fram emot att fira med dig och ditt barn!


biljard borås

Biljard

Kom och spela biljard med familjen, polarna eller varför inte jobbarkompisarna. Bowlers erbjude biljard för alla tillfällen.

dart borås

Dart

shuffleboard borås

Shuffleboard

Bowlers har 8 st Champion fullsize shuffleboards. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare kommer du att älska att glida puckar längs bordet.