Aktiviteter i Borås, Bowling

LET’S PLAY

Aktiviteter på Bowlers i Borås

Hos oss på Bowlers kan du boka en mängd olika aktiviteter för att göra din dag eller kväll oförglömlig. Vi erbjuder bowling, biljard, dart, shuffleboard, bankshot och till och med möjligheten att boka ett eget karaokerum för en privat sångsession. Perfekt för både små och stora grupper!

Bowling

Bowling

Ta med familjen, polarna eller varför inte jobbarkompisarna och spela bowling. Bowlers erbjuder förstaklassig bowling för alla tillfällen.

Shuffleboard

Shuffleboard

Bowlers har 8 st Champion fullsize shuffleboards. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare kommer du att älska att glida puckar längs bordet.

Karaoke

Karaoke

Sjung upp på scen! Nu har ni chansen att bli popstjärna för en kväll! Hos oss på Bowlers hittar ni ett fullmatat karaokerum med över 100.000 låtar.

Biljard

Biljard

Vi har biljardbord i toppklass! Välkommen till vår rymliga biljardhall där vi erbjuder vi 9 st biljardbord i en härlig miljö. Låt matchen börja! 

Bankshot

Bankshot

Bankshot kombinerar skicklighet, strategi och snabba reaktioner för en oemotståndlig spelupplevelse som kommer att få dig att vilja spela om och om igen.

Dart

Dart

Helautomatisk dart! Skriv in era namn, tryck på start, kasta! Våra 8 st automatiska darttavlor håller koll på poängen åt er så ni kan koncentrera er på att vinna!

Paket med aktivitet

Är ni ett gäng som vill ha en komplett upplevelse? Då kan ni boka våra förmånliga paketpriser som kombinerar mat och aktivitet. Detta gör det enkelt och smidigt att njuta av en helkväll hos oss utan att behöva tänka på detaljerna. Vår meny erbjuder ett brett urval av rätter och drycker som passar perfekt till de olika aktiviteterna.

Så tveka inte, boka din nästa aktivitet hos oss på Bowlers och upplev allt vi har att erbjuda – din destination för de bästa aktiviteterna i Borås. Välkommen!