LET’S PLAY


Hos oss på Bowlers kan du bowla, spela biljard, dart, shuffleboard, bankshot och boka ett eget karaokerum. Är ni ett gäng? Då kan ni boka paketpris med mat och aktivitet. Välkommen!


Bowling

Ta med familjen, polarna eller varför inte jobbarkompisarna och spela bowling. Bowlers erbjuder förstaklassig bowling för alla tillfällen.

Shuffleboard

Bowlers har 8 st Champion fullsize shuffleboards. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare kommer du att älska att glida puckar längs bordet.

Karaoke

Sjung upp på scen! Nu har ni chansen att bli popstjärna för en kväll! Hos oss på Bowlers hittar ni ett fullmatat karaokerum med över 100.000 låtar.

Biljard

Vi har biljardbord i toppklass! Välkommen till vår rymliga biljardhall där vi erbjuder vi 9 st biljardbord i en härlig miljö. Låt matchen börja! 

Bankshot

Bankshot kombinerar skicklighet, strategi och snabba reaktioner för en oemotståndlig spelupplevelse som kommer att få dig att vilja spela om och om igen.

Dart

Helautomatisk dart! Skriv in era namn, tryck på start, kasta! Våra 8 st automatiska darttavlor håller koll på poängen åt er så ni kan koncentrera er på att vinna!